0737 521 001

Programarile se pot face între orele 10.00-20.00

Fii prieten cu noi!

Minicity este un spațiu de joacă interior, închis, unde copiii se pot juca în cele 17 spații personalizate și au posibilitatea de a practica diverse meserii. Copiii se pot distra, antrena, socializa, învața să se descurce în anumite situații care se regăsesc și în viața de zi cu zi, sunt liberi să își dezvolte imaginația să învețe lucruri noi despre lumea din jurul lor, să își dezvolte și îmbunătățească abilitățile prin interacțiunea cu alți copii.

Minicity nu poate fi asociat cu forme de îngrijire sau educare a copiilor tip creșă, grădiniță, babysitting, bona etc.

Costul biletului de intrare se referă exclusiv la utilizarea facilităților din interiorul orășelului.

NE ASUMĂM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA!

PREZENTUL REGULAMENT SE APLICĂ TUTUROR CELOR CARE INTRĂ ÎN ORĂȘEL. PRIN INTRAREA ÎN ORĂȘEL ACCEPTAȚI TOATE PREVEDERILE PREZENTULUI REGULAMENT. CITIȚI-L SI EXPLICAȚI-L COPIILOR DVS . MINICITY NU SE FACE RESPONSABILĂ DE ORICE CONSECINȚĂ REZULTATĂ ÎN URMA NECITIRII REGULAMENTULUI SAU NERESPECTĂRII CLAUZELOR CUPRINSE MAI JOS.
Copiii trebuie însotiți de un adult/părinte. Supravegherea de către adult este necesară. Serviciile de supraveghere a copiilor din oferta noastră se limitează la îndrumarea copiilor în utilizarea tuturor facilităților orășelului, stoparea altercațiilor sau a comportamentului necorespunzător din incinta orășelului și organizarea de activități specifice petrecerilor. Administratorii sau angajații orășelului nu răspund de eventualele accidente survenite în interiorul orășelului ca urmare a utilizării necorespunzătoare a acestuia.

Copii sub 4 ani au voie doar însotiți de un însoțitor adult în zona de joacă.

Pentru a menține un spațiu curat, toți copiii trebuie să poarte încălțăminte de interior în incinta orășelului. Părinții vor primi la intrare botoșei de unică folosință, pe care trebuie să-i folosească peste încălțăminte.
Vă rugăm să utilizați echipamentele de joacă conform scopului lor și cu respect pentru ceilalți parteneri de joacă. Deteriorarea aparaturii din incinta orășelului, obiectelor, jucăriilor și accesoriilor atrage dupa sine achitarea contravalorii acestora.
Nu sunt permise obiectele ascuțite sau tăioase în incinta locului de joacă.
Nu lăsați obiecte de valoare nesupravegheate. Nu ne asumăm răspunderea în cazul pierderii sau distrugerii acestora.
În cazul în care se produc daune materiale din neglijență sau utilizare necorespunzătoare, se va achita contravaloarea obiectelor deteriorate.

Este strict interzisă intrarea cu mâncare și băutură în orășel. Acestea se pot consuma doar în spațiile special amenajate – sălile de petrecere și spațiile destinate părinților.

Este strict interzisă scoaterea jucăriilor din căsuțele tematice. Acestea trebuie să rămână la locul de joacă, iar după terminarea activității jucăriile trebuie așezate la loc.

NU FUGIȚI ȘI NU VĂ ÎMPINGEȚI ÎN SPAȚIUL DE JOACĂ!

Pentru ca toți copii să aibă parte de momente de relaxare și bună dispoziție, vobitul vulgar sau comportamentul necivilizat nu este permis.
Este interzis accesul copiilor care prezintă simptome de boli contagioase.
Prietenii noștri, animalele, nu sunt autorizați să intre în orășel.
MINICITY își rezervă dreptul de a interzice accesul oricărei persoane în spațiul de joacă care nu respectă sfaturile și regulamentele de securitate sau prezintă un comportament agresiv sau periculos care poate dăuna securității spațiului de joacă și a copiilor din incinta lui.

REGULI PRIVIND DESFĂȘURAREA PETRECERILOR ANIVERSARE

In MINICITY copiii pot veni să își serbeze ziua de naștere într-una din cele două săli tematice: Sala de Supereroi și Sala de Jocuri, iar părinții care îi însoțesc au la dispoziție 2 săli amenajate special pentru ei. Faptul că sunt amenajate 2 săli dedicate copiilor și alte 2 săli distincte dedicate părinților ne oferă posibilitatea de a organiza în paralel două petreceri aniversare. Capacitatea orășelului nostru este de 150 de persoane, astfel încât este loc pentru toata lumea și vă așteptam cu drag.

Dacă se dorește exclusivitate pentru petrecere aniversară în orășelul nostru, vă rugăm să ne contactați pentru a putea primi o oferta personalizată pentru evenimentul dumneavoastră.

IMPORTANT

Pentru petrecerile aniversare tortul trebuie OBLIGATORIU însotit de CERTIFICATUL de conformitate. Se acceptă doar torturile care provin din laboratoare specializate si controlate; NU se acceptă torturile făcute acasă.

Pentru invitații adulți se pot aduce în incinta orășelului băuturi alcoolice (DAR ÎN LIMITA BUNULUI SIMȚ), dar ambalajele rezultate (sticle, doze etc) trebuie luate înapoi.

ACCESUL ÎN INCITA ORĂȘELULUI SE FACE CU MAXIM 15 MINUTE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA PETRECERII.

  • Durta unei petreceri  este de 3 ore. La terminarea petrecerii, timpul alocat pentru eliberarea sălii este de 15 minute. Vă rugăm să vă încadrați în acest interval, altfel vor exista costuri suplimentare în valoare de 65 Lei pentru fiecare jumătate de ora în plus petrecută în Minicity.

Regulile trebuie respectate pentru siguranța copiilor, pentru a păstra acest spațiu curat și îngrijit și pentru a putea oferi copiilor un mediu plăcut și confortabil pentru joacă. Aceste reguli au fost făcute ținând cont de nevoile, abilitățile, interesele diferite ale copiilor, caracteristice diferitelor categorii de vârstă.

VĂ RUGĂM SĂ LE CITIȚI CU ATENȚIE, SĂ LE COMUNICAȚI ȘI COPIILOR DVS ȘI SĂ LE RESPECTAȚI.

Mulțumim pentru înțelegerea față de interesul nostru pentru siguranța copiiilor dumneavoastră!
Vă așteptam cu drag

Echipa Minicity

Bine ai venit la minicity!

webdesign mvg