0737 521 001

Programarile se pot face între orele 10.00-20.00

Fii prieten cu noi!

Descopera Minicity, orasul in care cei mici sunt mari!

MINICITY este primul loc de joacă multifunctional, interactiv din România!

“MINICITY s-a construit din dorinţa sinceră a noastră, părinţi la rândul nostru, de a oferi copiilor din Cluj o alternativă serioasă de petrecere a timpului liber şi a construirii unei educaţii complexe, în pas cu spiritul lumii moderne. La temelia MINICITY stă dragostea, care foloseşte un liant puternic: responsabilitatea.”
Augusta, Dorina, Ciprian, Robert

Mai mult decat o ludotecă sau un spaţiu dedicat petrecerilor pentru copii, MINICITY este un orăşel în care copiii între 4 şi 12 ani se joacă în spaţii personalizate, experimentează şi practică diverse meserii!

 

foto_hai

17 spaţii de joacă alcătuiesc MINICITY! Spaţii dedicate educaţiei şi bunei-dispoziţii: supermarket, bancă, dentist, coafor, închisoare, florărie, lego, librărie / ludotecă, brutărie, pompieri, vopsitorie, studiou TV, karaoke, atelier de pictură şi desen, service auto. În plus, copiii vor avea un spatiu destinat zonei de IT (jocuri wii, xbox, playstation).
Copiii intră pe deplin în pielea personajelor, beneficiind de uniforme, echipamente şi scheme de joc intuitive. Un adevărat minioraş al copiilor, MINICITY primeşte totuşi şi …părinţi, în Cafeneaua special creată pentru aceştia.

 

De ce este MINICITY unic?

_ALX5585
Aici, copiii au parte de:

  • INTERACŢIUNE
  • EXPRIMARE A CREATIVITĂŢII
  • ÎNVĂŢARE ACTIVĂ
  • ÎNŢELEGERE  A LUMII „CELOR MARI”
  • DESCOPERIREA UNOR APTITUDINI ŞI TALENTE

Vino să primeşti Buletinul de miniCETĂŢEAN,
şi intră în universul copiilor isteţi!

Bine ai venit la minicity!

webdesign mvg